Toen ik jong was vreesde ik altijd al dat ik vroeg kaal zou gaan worden. Mijn vader en al mijn oudere broers zijn namelijk al heel jong kaal geworden en ik was altijd bang dat mij hetzelfde lot beschoren zou zijn. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Op mijn tweeëntwintigste begon ik te merken dat mijn haar begon uit te vallen en op mijn vijfentwintigste was ik zo goed als kaal. Ik heb dit altijd heel erg erg gevonden en ik probeerde dan ook altijd een pet te dragen of op andere manieren mijn kaalheid te verbergen. Uiteraard zag je van een kilometer afstand al dat ik geen haar meer had, maar toch vond ik het een fijn gevoel om het te verbergen. Een tijdje geleden hoorde ik van iemand in de trein dat hij een haartransplantatie in Turkije had ondergaan. Daar had ik meteen oren naar. Ik had namelijk nog nooit van de mogelijkheid gehoord om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan en ik wilde daarom graag meer weten van deze haartransplantatie in Turkije. De man vertelde mij dat hij net als ik al op heel jonge leeftijd kaal was geworden en dat hem dat altijd had gestoord. Hij had daarom besloten om iets aan zijn kaalheid te laten doen en wel door een haartransplantatie in Turkije te ondergaan. Hij vertelde mij dat het veel voordeliger was om een haartransplantatie in Turkije te ondergaan dan om het in Nederland te doen. Dat was precies wat ik wilde horen want ik wist dat het in Nederland voor de gewone man eigenlijk onbetaalbaar is. Vandaar dat ik heel enthousiast werd toen ik hoorde wat hij voor zijn haartransplantatie in Turkije had betaald. Al tijdens de rit besloot ik dat dit was wat ik graag wilde en ik ben daarom bij thuiskomst meteen gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een haartransplantatie in Turkije wilde laten uitvoeren. Ik kwam uiteindelijk terecht op de site van Esteworld-Haartransplantatie. 

Ik heb weer haar dankzij de haartransplantatie in Turkije

Toen ik eenmaal op de site van Esteworld-Haartransplantatie.nl was gaan kijken, zag ik al heel snel dat ik hier een heel goede haartransplantatie in Turkije kon ondergaan. Het fijne aan dit bedrijf is dat je weliswaar een haartransplantatie in Turkije ondergaat, maar dat de mensen die je gaan helpen allemaal Nederlands spreken en dat je het traject ook al in Nederland kunt opstarten. Dat zorgt ervoor dat er dus geen sprake kan zijn van miscommunicaties en dergelijke. Dat vond ik wel zo’n fijn gevoel en ik heb daarom snel een afspraak gemaakt om een keer langs te komen. Ik was van harte welkom om een keer naar de kliniek in Nederland te komen. Hier werd in kaart gebracht wat ik van de haartransplantatie in Turkije mocht verwachten. De specialisten vertelden mij dat zij veel voor mij konden betekenen en dat was precies waar ik op gehoopt had. Een paar weken later zat ik in het vliegtuig naar Turkije waar ik de haartransplantatie in Turkije heb ondergaan. Als u nu het resultaat zou zien, zou u niet zeggen dat ik vorig jaar nog helemaal kaal was.

Ik heb weer een prachtige volle haardos

Ik ben heel erg blij dat ik momenteel weer een mooie, volle haardos heb. Ik heb nog nooit een seconde spijt gehad van deze behandeling en wel omdat:

  • ik heel erg goed geholpen ben
  • ik een goede prijs betaald heb voor deze transplantatie
  • de mensen die mij behandelden allemaal Nederlands spraken
  • ik mijn haardos weer terug heb

Kijk voor meer informatie even op Esteworld-Haartransplantatie.nl.