Revisionism.nl is een website van HinderkWeb

Uitgever: Websiteu
Hoofdredactie: Qweb
Webredactie: Blogine
Marketing: Speclick
Advertentieverkoop: Quxlinks

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door print-outs, kopieën, of op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever.

Webmaster:

Laat je online volledig ontzorgen door Webton!

Webton is een full-service marketingbureau. Dat betekent dat wij veel meer doen dan het bouwen van websites alleen. Een website wordt namelijk niet voor niets gebouwd: je hebt een doel voor ogen die je door middel van de website wilt bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verkopen van een product of het aanbieden van een dienst. Dankzij onze volledige service kunnen wij niet alleen voor jou een website bouwen, maar er ook voor zorgen dat je de website zo strategisch mogelijk inzet. Alleen wanneer je dat doet, zal het jou lukken om jouw doelen te behalen.

Hoe ontwikkelen wij een strategie?

Het ontwikkelen van een strategie doen wij samen met onze opdrachtgevers. Hoe en met welke online marketing producten we precies de strategie gaan inrichten, hangt compleet af van wat de wensen en ambities van de betreffende opdrachtgever zijn. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder geven we er een korte toelichting over.

Voor welke producten en diensten kun je bij Webton terecht?

Naast het ontwerpen en bouwen van een website, kun je bij ons voor zo goed als alle online marketing producten en diensten terecht. Hieronder benoemen we er een aantal.

Linkbuilding

Wil je meer bezoekers op jouw website krijgen? Dan is het belangrijk dat jouw website goed vindbaar is in Google. Al jarenlang is Google namelijk dé nummer 1 zoekmachine van Nederland. Daardoor is Google dé plek van waaruit je bezoekers naar jouw website kunt trekken.

Om ervoor te zorgen dat je goed vindbaar bent in Google, moet je hoog scoren in de zoekresultaten van deze zoekmachine. Linkbuilding kan hier goed aan bijdragen. Linkbuilding is het strategisch en actief plaatsen van meerdere links naar jouw website toe. Door dit te doen, zal Google jouw website meer waarderen en een hogere positie geven.

Adwords

AdWords zijn de betaalde advertenties die bovenaan de zoekresultaten van Google staan. Google laat AdWords steeds meer opvallen, waardoor deze betaalde advertenties steeds belangrijker worden. Het lastige van AdWords is dat Google er maandelijks iets aan wijzigt. Onze AdWords specialisten zijn altijd goed op de hoogte van de laatste wijzigingen die Google heeft gedaan. Hierdoor zijn zij dé aangewezen personen om jou te helpen bij het opzetten en uitvoeren van een goedwerkend AdWords campagne.

Zoekmachine geoptimaliseerde teksten

Wat ook bijdraagt aan een betere vindbaarheid in Google, zijn zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Zijn er zoekwoorden waarop je wilt dat jouw website wordt gevonden? Dan kunnen ze goed in een zoekmachine geoptimaliseerde tekst worden verwerkt. Daarnaast moeten zoekmachine geoptimaliseerde teksten aan een aantal voorwaarden voldoen om daadwerkelijk goed door Google te worden opgepakt. Ga er daarom niet zelf mee aan de slag, maar laat het schrijven van zoekmachine geoptimaliseerde teksten over aan 1 van onze ervaren SEO-Copywriters.