Bij ons bedrijf maakten wij altijd nog heel veel gebruik van isdn. Dat had te maken met het feit dat onze beveiliging ook op isdn ging en als wij op een andere manier van internetten over wilden stappen, zouden wij ook onze beveiliging helemaal moeten aanpassen. Dat zou een enorme investering vragen en dus hebben wij altijd nog met het oude systeem gewerkt. Nu het isdn wordt afgeschaft, zijn wij gaan kijken naar mogelijkheden om op een nieuw systeem over te stappen. Wij hebben toen gemerkt dat wij voor een heel goede prijs op een ander systeem konden overstappen en dat was niet alleen voordeliger, maar het bracht ons ook meer voordelen. Wij zijn namelijk gaan zoeken naar mogelijkheden om met een telefooncentrale te gaan werken. Wij hebben toen gezien dat wij heel eenvoudig een telefooncentrale konden regelen. Wij hadden echter weinig ervaring met het werken met een telefooncentrale en dus wilden wij graag weten wat wij allemaal konden verwachten van een dergelijke telefooncentrale. Wij hebben daarom uitgebreid informatie opgezocht over de mogelijkheden om met een telefooncentrale te gaan werken en wij hebben dat gedaan via het internet. Wij hebben toen gezien dat wij op de site van voicedata.nl heel interessante mogelijkheden aangeboden kregen wanneer het ging over het bellen via een telefooncentrale. Het was voor ons daarom ook meteen duidelijk dat wij graag met een dergelijke telefooncentrale van dit bedrijf wilden werken, omdat de voordelen groot waren en de kosten bijzonder laag. Dat was alles waar wij naar op zoek waren en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om op deze telefooncentrale over te stappen. Wij hebben toen gezien dat wij altijd even contact konden opnemen met een van de mensen van dit bedrijf om te bespreken wat wij graag zouden willen. Wij hebben toen met een van de mensen van dit bedrijf overlegd over wat voor ons het beste was om te doen en wij kregen toen heel goede adviezen. Dat maakte de overstap van onze isdn naar een telefooncentrale heel eenvoudig en wij zijn daarom ook erg blij dat wij met de mensen van voicedata.nl in zee zijn gegaan. 

Deze telefooncentrale is ideaal

Wij werken nu een tijdje met onze nieuwe telefooncentrale en dat bevalt ons heel erg goed. Wij merken dat wij onze belkosten aanzienlijk hebben kunnen verlagen en dat alles voor een prijs die heel erg scherp is. Ook kunnen wij nu altijd meerdere lijnen openen wanneer wij dat willen. Met deze telefooncentrale zijn wij dus helemaal klaar voor de toekomst. Wij zijn erg blij dat wij deze site gevonden hebben. 

Wij zijn heel tevreden 

Wij zijn blij dat wij op deze manier van bellen zijn overgestapt want wij kunnen nu heel veel geld besparen. Kortom:

  • Wij bellen nu veel voordeliger
  • Wij bellen in betere kwaliteit 
  • Wij zijn helemaal klaar voor de toekomst

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden om op uw belkosten te besparen als bedrijf, dan kan ik u van harte aanraden om een keer naar de site van voicedata.nl te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel interessante informatie kunt vinden.