Ben jij van plan om binnenkort te starten met motorrijles? Neem dan eens een kijkje op de website van de motorrijschool in Delft. Dit kan via hun website: rijschooldelfin. De zomer komt er aan. Krijg jij ook kriebels bij het idee dat je zou kunnen kiezen voor motor rijden? Hoe heerlijk is het om deze zomer te toeren op een motor. Lekker rondrijden op de weggetjes buitenaf. Wat ook super ideaal is, is natuurlijk dat je in de file iedereen voorbij kunt rijden. Daarvoor moet je wel alle belangrijke trucs van het motorrijden kennen. Bij Delfin, de motorrijschool in Delft helpen ze je daar maar al te graag bij. Veel anderen zijn je al voor gegaan. Zij kozen voor Delfin en velen van hen hebben inmiddels hun motorrijbewijs. Ben jij ook geïnteresseerd in motorrijles? Lees snel dit artikel verder en wie weet beschik jij over een tijdje ook over je motorrijbewijs!

Delfin, dé motorrijschool in Delft

Voor motorrijles ben je bij Delfin aan het juiste adres. Er werken instructeurs met veel ervaring. Delfin staat bekend om het feit dat veel motorcursisten slagen na het volgen van lessen van de motorrijschool in Delft. Ook bekommert deze motorrijschool in Delft zich om jouw ontwikkeling. Daarnaast is het mogelijk om een proefles te nemen bij Delfin. Hiervoor betaal je slechts €2,50! Motorrijden is natuurlijk harstikke gaaf. Je moet het kunstje even onder de knie krijgen, maar daarna hoef je alleen maar te genieten. Er zijn ook steeds meer vrouwen die kiezen voor de motorrijschool in Delft. Dat is niet gek, want het staat natuurlijk ook harstikke stoer: lange haren die onder de helm uitkomen. Als je kiest voor de motorrijschool in Delft dan kom je te rijden op een Suzuki sv650. Dit is een nieuwe model! Bij de rijschool Delft heb je de keuze uit drie pakketten. Na een proefles kun je de instructeur vragen om advies. Hij kan dan vaak wel degelijk een schatting maken van hoeveel lesuren je nodig hebt. Op basis hier van, kies je een pakket. Je hebt de keuze uit pakket A, B en C. Hieronder wordt uitgelegd wat de pakketten inhouden:

  • Pakket A kost €999 en bevat 16 lessen, 1 AVB examen, 1 AVD examen en 1 online theoriecursus.
  • Pakket B kost €1269 en bevat 24 lessen, 1 AVB examen, 1 AVD examen en 1 online theoriecursus.
  • Pakket C kost €1399 en bevat 24 lessen, 1 AVB examen, 1 tussentijdse toets, 1 AVD examen en 1 online theoriecursus.

De lessen bij de motorrijschool uit Delft duren vijftig minuten. Als student kun je nog eens 10% korting krijgen op je pakket! 

Contact opnemen met Delfin

Delfin is erg goed bereikbaar. Je kunt de motorrijschool in Delft zowel telefonisch (085-4012955) als per e-mail (info@rijschooldelfin.nl) bereiken. Als je nog niet zeker bent of je daadwerkelijk motorrijlessen wilt nemen, dan kun je dat aangeven. Bij Delfin zijn ze bereid om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast is het dus een idee om te kiezen voor zo’n goedkope proefles. Ben jij dus ook geïnteresseerd in de beste motorrijschool in Delft? Kijk snel op de website!