Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in onze drukkerij beschikbaar. De techniek is de afgelopen jaren zeer snel ontwikkeld en het is nu zelfs mogelijk om ronde voorwerpen te bedrukken. Ideaal als u ronde relatiegeschenken of producten wilt laten bedrukken. Wij van VK Print zijn al jaren specialist op het gebied van verschillende druktechnieken, waarvan rondzeefdruk er één is. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of wilt u graag vrijblijvend advies? Neem dan gelijk contact met ons op en wij gaan gezamenlijk met u bekijken wat wij u aan oplossingen kunnen bieden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Rondzeefdruk voor cilindrische vormen

Alleen maar vierkante vormen zijn verleden tijd in onze drukkerij. Ronde vormen zijn niet alleen toegankelijk en modern, er zijn ook heel veel praktische spullen rond. Denk maar eens aan maatbekers of een voetbal. Dit zijn twee voorbeelden van producten die niet met behulp van vlakzeefdruk techniek kan worden bedrukt. Hiervoor is een speciale machine nodig, namelijk de rondzeefdruk machine. Hiermee wordt het mogelijk om cilindrische vormen te gaan bedrukken. De bouwemmers bij uw bouwmarkt zijn bijvoorbeeld met deze druktechniek bedrukt! Glazen, bidons en mokken worden tevens nog steeds veel bedrukt met eigen logo of tekst. Zo kunt u veel gebruikte spullen eenvoudig personaliseren en cadeau geven of verkopen met eigen unieke opdruk. Mensen zien dit vrijwel elke dag, waardoor uw marketing een boost krijgt. Wat mensen ten slotte vaak zien, blijft goed onthouden! Een zekere win-win situatie om in te investeren. Kies voor uw favoriete design, laat ze naar wens produceren en verdeel ze onder uw (toekomstige) klanten!

Tampondruk vergeleken met rondzeefdruk

Met behulp van tampondruk techniek is het tevens mogelijk om producten die niet helemaal glad zijn of één vorm hebben te drukken. Dit gebeurd als het ware met een soort stempel, dat de opdruk op het product zet. Ideaal en erg snel in productie. Er zijn echter voordelen bij de rondzeefdruk techniek. Het is namelijk met rondzeefdruk mogelijk om met meerdere kleuren te drukken. Dus eenvoudige ontwerpen met één kleur zijn verleden tijd. Kies wat op dit moment modern is, maak het passend bij uw huisstijl en laat uw creatieve ontwerp produceren door onze betrouwbare en stabiele machines! Een ander groot voordeel van rondzeefdruk is dat het mogelijk wordt om een grotere opdruk te plaatsen dan bij tampondruk. Erg handig als u liever voor een groot ontwerp wilt gaan! Een aantal producten die wij regelmatig bedrukken met onze rondzeefdruk machines zijn: bouwemmers, kunststof glazen, mokken, isoleerflessen, bidons, glazen, thermosbekers en maatbekers. Heeft u zelf een creatief idee of ander soort product dat u graag wilt laten bedrukken? Laat het ons dan weten! Onze deskundige drukkerijmedewerkers denken graag met u mee in de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor rondzeefdruk bij VK Print?:

  • Ideaal om cilindrische vormen mee te kunnen bedrukken
  • Het drukken van meerdere kleuren is mogelijk
  • Het druk oppervlakte is groter dan bij tampondruk
  • Ervaren drukkerij met veel mogelijkheden
  • Kwaliteit staat hoog in het vaandel
  • Persoonlijk advies bij opdrachten

Bent u nog opzoek naar een rondzeefdruk drukkerij of benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Bekijk dan eens onze website voor diverse voorbeelden en al onze druktechnieken of neem gelijk contact met ons op: vkprint.nl! VK print voor hoge kwaliteit drukwerk!