Als je een webshop hebt wil je natuurlijk je producten verzenden in een doos die past bij jouw shop en huisstijl. Je hebt niet voor niets een eigen logo laten ontwikkelen en hoe gaaf zou het zijn als jouw pakketjes binnenkomen in een doos met dat logo erop? Via de website van Dozen Laten Maken (dozenlatenmaken.nl) kun je jouw eigen, representatieve postdoos laten maken. Zodra jouw pakketje dan bij de klant binnenkomt maak je direct een goede en professionele indruk doordat je geen saaie, standaard postdoos gebruikt maar een in jouw eigen huisstijl. Dit doet een webshop meteen een stuk professioneler overkomen, vind je niet? Op de website van Dozen Laten Maken vind je een heleboel informatie over hoe het in zijn werk gaat als je via hun jouw verzenddoos op maat wilt laten maken. De kenmerken van de postpakketdoos op maat die ze aanbieden zijn onder andere:

  • De doos wordt plat geleverd maar is eenvoudig in elkaar te zetten.
  • De verzenddoos is leverbaar in bijna elk formaat.
  • De verzenddoos is zowel leverbaar in enkel als dubbel golfkarton.
  • De postdoos is te bestellen in zowel bruin als wit.
  • Je kunt er je eigen logo of bedrijfsnaam op laten drukken.

Voor alle specificaties van de verzenddozen op maat verwijzen we je naar de website van Dozen Laten maken: dozenlatenmaken.nl.

Het gemak van een postdoos op maat

Aks je een webshop hebt en dagelijks bestellingen verzendt, dan weet je hoe fijn het is als je passende dozen hebt. Helaas is het zo dat standaard postdozen nooit helemaal aansluiten bij het formaat van jouw producten, waardoor je altijd moet bijvullen met opvulmateriaal. Natuurlijk is dit Nooit helemaal te vermijden, maar als je standaard een bepaald type product verkoopt en verzendt kan het interessant zijn om te kijken wat het kost om daarvoor een postdoos op maat te laten maken. Als je namelijk een precies passende doos hebt voor dat product hoef je geen geld uit te geven aan opvulmateriaal, en bovendien neemt het pakketje minder plek in beslag in de auto als je het naar het postkantoor brengt, dubbel handig dus! In veel gevallen is het het dus zeker waard om een postdoos op maat te laten maken, en via de website van Dozen Laten Maken werkt het ook nog super gemakkelijk! 

Hoe bestel je een verzenddoos op maat?

Als je ervoor kiest om een postdoos op maat te laten maken via de website van Dozen Laten Maken kun je eenvoudig al je gewenste kenmerken invoeren. Je kiest of je een bruine of witte verzenddoos wilt, de lengte, breedte en hoogte, het type sluiting (een vouwdoos, winkeldoos of postdoos,) en daarna kun je een logo uploaden die ze bij Dozen Laten Maken op jouw nieuwe verzenddoos drukken. En als je veel producten van hetzelfde formaat tegelijk verzend kun je daar indien gewenst een kartonnen vakverdeling bij bestellen, die de doos in vakjes verdeelt zodat de producten elkaar niet raken, zoals met kerstballen het geval is. Jouw doos wordt vervolgens geproduceerd en verzonden, zodat jij vanaf dat moment alleen nog je webshop orders verzendt in een mooie, gepersonaliseerde verzenddoos van dozenlatenmaken.