Wilt u gebruikmaken van een nieuw crm systeem? Ons bedrijf heeft in de loop der jaren heel veel klanten mogen helpen. Dat is natuurlijk waar je het als ondernemer voor doet en het is ons dan ook gelukt om een heel goede reputatie op te bouwen. Een van de dingen waar wij echter niet zo goed in waren, was het onderhouden van onze klantrelaties. Dat is niet handig want op die manier moet je altijd nieuwe klanten werven. Als je een beroep kunt doen op de klanten die je reeds geholpen hebt, dan kun je veel meer werk verrichten omdat deze mensen weten wat je biedt. Wij hebben daarom ook gekeken hoe wij dit klantcontact konden verbeteren. Wij zijn op het web gaan zoeken naar wat andere bedrijven gebruiken om deze contacten warm te houden en zo kwamen wij terecht op de site van offective.nl. Dit bedrijf heeft een heel goed crm systeem ontwikkeld. Dit crm systeem kun je gebruiken om het contact met je klanten in stand en optimaal te houden. Wij hadden dan ook meteen veel interesse in dit crm systeem omdat het voor ons heel belangrijk was om onze klanten aan ons gebonden te houden. Wij hebben dus even contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen wat zij ons zouden adviseren wanneer het ging over dit crm systeem.

Wij hebben veel baat bij dit crm systeem

Toen wij even met de mensen van dit bedrijf gingen bellen, kregen wij een heel vriendelijke medewerker aan de lijn. Deze vertelde ons wat de mogelijkheden waren wanneer het ging over het crm systeem. Wij waren onder de indruk van de mogelijkheden dat een dergelijk crm systeem bood en wij wilden graag weten of het ook mogelijk was om dit crm systeem eerst een tijdje op proef te gebruiken. Dat was heel goed mogelijk. Wij konden naar de site van dit bedrijf gaan en daar konden wij een proefversie downloaden. Dat hebben wij meteen gedaan en toen wij dit programma eens goed bekeken hadden, konden wij niet anders dan concluderen dat dit alles was wat wij nodig hadden. Wij hebben dan ook meteen de knoop doorgehakt en wij zijn gebruik gaan maken van deze software. Dat heeft ons inmiddels al heel veel opgeleverd. Wij hebben al diverse oude klanten kunnen bereiken en zij hebben ons weer nieuwe opdrachten gegeven. Hierdoor kunnen wij weer meer inkomen genereren en dat alles door slechts een kleine investering te hoeven doen. Genoeg reden dus om even in de pen te klimmen om te beschrijven hoe tevreden wij zijn over de producten van offective!

Wij vonden hier ook een goed boekhoudprogramma

Toen wij eenmaal met de mensen van dit bedrijf in gesprek gingen, kregen wij te horen dat zij ons ook aan goede boekhoudprogramma’s konden helpen. Ook daar hadden wij wel interesse in omdat wij ons systeem graag wilden vervangen. Kortom:

  • dit bedrijf biedt heel goede software
  • dit bedrijf kan je heel veel tijd besparen
  • wij zijn hier voor een heel goede prijs geholpen

Meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op de site. Hier vindt u ook hun contactgegevens.