Bij ons in het verzorgingshuis hebben wij ieder jaar een groot evenement voor alle bewoners. Wij vinden het namelijk belangrijk dat zij goed vermaakt worden en daarom hebben wij een heel actief evenementencommittee. Dit jaar bestond ons huis vijftig jaar dus het leek ons goed om een keer flink uit te pakken. Dat is niet altijd eenvoudig voor ouderen want niet iedereen is even mobiel en wij willen geen mensen uitsluiten. Wij willen daarom graag vermaak bieden dat voor iedereen toegankelijk is. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om iemand te vinden die onze bewoners zou kunnen boeien zonder dat anderen zouden worden uitgesloten. Wij hebben toen op het internet gekeken om inspiratie op te doen en wij hebben toen gezien dat wij een tafelgoochelaar in konden huren. Dat leek ons meteen een heel goed idee omdat wanneer je een tafelgoochelaar inhuurt, je zeker weet dat ook mensen die bijvoorbeeld in een rolstoel zitten, de show goed kunnen volgen. Wij hebben daarom meteen besloten dat wij graag een tafelgoochelaar zouden willen inschakelen. Wij hadden het vermoeden dat het een hele klus zou kunnen worden om ergens bij ons in de buurt een tafelgoochelaar te vinden, maar dat bleek helemaal niet zo moeilijk te zijn als dat wij gedacht hadden. Wij hebben namelijk gemerkt dat wij altijd een keer naar de site van Richmagic.nl konden gaan. Deze tafelgoochelaar heeft heel veel goede recensies ontvangen van mensen voor wie hij reeds heeft opgetreden en dat was voor ons heel prettig om te merken. Wij hebben daarom al heel snel even contact gelegd met deze tafelgoochelaar om te horen of hij ons ook van dienst zou kunnen zijn. Wij hebben toen van hem te horen gekregen dat hij graag een keer bij ons langs wilde komen om een show te geven en wij konden daardoor ook meteen een afspraak met hem inplannen. Wij zijn blij dat wij deze tafelgoochelaar ingeschakeld hebben want wij hebben heel veel goede reacties op zijn optredens gehad, daarover in het onderstaande meer. Mocht u willen zien wat deze vakman allemaal kan, dan raad ik u aan om een keer naar zijn site Richmagic.nl te gaan kijken. Daar kunt u ook video’s van deze goochelaar zien. 

Rich is een heel goede tafelgoochelaar

Wij hebben Rich Magic van harte welkom geheten en hij begon al heel snel met een heel mooie truc. De mensen die naar zijn optreden zaten te kijken waren meteen heel sterk geboeid door deze tafelgoochelaar en wij wisten meteen dat wij de juiste persoon hadden uitgenodigd voor ons evenement. Wij zijn daarom heel blij dat wij deze tafelgoochelaar ingeschakeld hebben want onze bewoners hebben genoten van zijn trucs. 

Zoekt u ook hoogwaardig vermaak? 

Mocht u Rich ook graag willen inschakelen, dan kan ik u aanraden om een keer naar zijn site RichMagic.nl te gaan surfen. Hier kunt u:

  • zien wat deze vakman allemaal kan 
  • bekijken welk soort shows hij allemaal kan geven 
  • een afspraak met hem maken om hem bij u te laten optreden 

Wij overwegen om deze man volgend jaar weer uit te nodigen.