White wash meubels – 14 – 480 zijn een enorme trend en je ziet dan ook in veel winkels en in veel huizen white wash meubels terug. Houd jij ook zo van White wash meubels – 14 – 480 en wil je graag een op maat gemaakte white wash meubel hebben? Dan ben je bij Leo’s Meubeldiscount aan het goede adres! Leo’s Meubeldiscount wordt beheert door Leo Zaal, een ondernemer en meubelmaker sinds 2004. Hij kent al jouw wensen op het gebied van white wash meubels. Hij weet precies hoe hij White wash meubels – 14 – 480 moet maken, zodat jij tevreden thuis zit met jouw meubel. Je kan bij Leo langs gaan met jouw ideeën over het perfecte:

  • wandmeubel
  • kast
  • tv meubel
  • salontafel

Hij tekent samen met jou de perfecte White wash meubels – 14 – 480 die voldoen aan jouw wensen aan zijn tekentafel. Vervolgens gaat Leo aan de slag om voor jou de mooiste White wash meubels – 14 – 480 te maken. Ben je benieuwd wat Leo zoal voor jou kan maken? Neem dan een kijkje op http://www.leosmeubeldiscount.nl/. Hier zie je het rijke overzicht van meubels die Leo kan maken voor jou. Naast White wash meubels – 14 – 480, maakt Leo ook meubels in black wash en grey wash. Al deze producten zijn prachtig, van hoge kwaliteit, maar ook zeer betaalbaar! Leo wilt jou graag helpen met het voorzien in prachtige meubels, zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Ben je dus al tijden op zoek naar die mooie kast, maar kan je nergens een kast vinden die aan precies al jouw eisen voldoet en ook nog in jouw woonkamer past? Ga dan bij Leo’s Meubeldiscount in Almere langs. Leo kan jou helpen om jouw wensen uit te laten komen.

White wash meubels – 14 – 480 die jouw woonkamer stijl geven

Jolien wilde haar huis graag een make over geven. Ze woont nu al drie jaar samen met haar vriend Joris, maar hun huis ziet er nog steeds uit als een man cave meets Riviera Maison. En hier moest verandering in worden gebracht en wel door Leo. Jolien en Joris vertellen: “we wonen nu drie jaar samen, dat is heel fijn en we zijn blij dat we die stap hebben genomen, maar ons huis ziet er nog steeds uit als een bij elkaar geraapt zooitje aan meubels. Dit komt omdat we bijna niks nieuws hebben gekocht, maar de meubels uit onze beider huizen hebben gebruikt om ons nieuwe huis in te richten. Na drie jaar hebben we hier een beetje genoeg van en willen we een huis hebben dat rust uitstraal en waar er een stijl overheerst. Het inrichten laten we aan Jolien over, want anders wordt ze erg ongelukkig. Wij wilden graag een mooie grote kast laten maken dat echt een eye catcher zou zijn. Gelukkig zit er bij ons in Almere Leo’s Meubeldiscount. Hij maakt White wash meubels – 14 – 480 op maat. Precies waar wij naar op zoek zijn! We gingen naar hem toe met onze wensen en we kunnen niet gelukkiger zijn met het resultaat! Wat een vakmanschap en het heeft onze woonkamer meteen stijl gegeven. We zijn dolblij!”

Winkelmeubels

Leo maakt enorm mooie kasten, maar wist je dat deze kasten niet alleen prachtig staan in jouw woonkamer, maar ook perfect zijn voor jouw winkelpand. Heb jij een winkel die Riviera Maison stijl uitstraalt? Bestel dan bij Leo een prachtige vitrine kast om al jouw waar uit te stallen op een stijlvolle manier.

Lees meer…