Voor wie op zoek is naar mooie neon led verlichting online is daar nu de webshop van De Ledstripkoning! (ledstripkoning.nl.) Hier vind je zoals de naam al doet vermoeden een enorm assortiment aan led verlichting, in alle mogelijke vormen, maten en kleuren die je maar kan bedenken. Voor werkelijk elk doel kun je hier neon led verlichting kopen, dus zoek niet verder en bezoek de website van De Ledstripkoning. De traditionele led verlichting is bij de meeste mensen wel bekend. Het betreft meestal de neon reclame llichtbakken die je vaak in horecazaken ziet. Maar ook in huis kun je gebruik maken van neon led verlichting! Deze bijzondere vorm van verlichting bestaat in principe uit een onder lage druk met neon gevulde glazen buizen, waarin licht opgewekt wordt. Neon is een gas, en door de buizen te verlichten kleuren ze op in de kleur van het neon. Als deze buizen worden gefabriceerd in een speciale vorm kun je hele creatieve en artistieke dingen maken. Je kunt letters in het groot maken, of bijvoorbeeld een logo of andere afbeelding. Je kunt zelfs meerdere kleuren neon met elkaar combineren om tot een heel uniek en creatief resultaat te komen. Met neon led verlichting is echt heel veel mogelijk! Het mooie aan de allernieuwste led verlichting is dat de buizen niet langer uit glas bestaan maar uit een flexibel, kunststof profiel, wat het mogelijk maakt om veel sneller en goedkoper ware kunstwerkjes te maken van de verlichting. Dit maakt het voor bijna iedereen mogelijk om neon verlichting te kopen en gebruiken. 

Waar kun je neon led verlichting bestellen?

Op de website van De Ledstripkoning kun je alle soorten neon led verlichting bestellen die je maar kunt bedenken. Je vindt er losse led strips in zowel enkele als meerdere kleuren, complete, lange sets in één enkele kleur, bedieningen, adapters en accessoires. De Ledstripkoning verkoopt de allernieuwste ledstrips, welke ten opzichte van hun glazen voorganger veel voordelen bieden, namelijk:

  • Ze zijn niet breekbaar, zoals de glazen buizen eerst waren.
  • Je kunt ze makkelijk zelf vormen en zo figuren creëren.
  • Ze hebben een langere levensduur dan traditionele neon verlichting.
  • Ze zijn absoluut waterdicht en dus ook buiten toe te passen.
  • Ze zijn verkrijgbaar in diverse maten.
  • Ze hebben een zeer egale lichtlijn.

Zoals je ziet biedt het nieuwste type neon led verlichting veel voordelen ten opzichte van de originele glazen versie, omdat ze veel goedkoper en minder breekbaar zijn en je er bovendien zelf veel creatiever mee kunt omgaan. Dit maakt dat neon led verlichting steeds populairder is en de webshop van De Ledstripkoning vanzelfsprekend ook.  

Waar in huis hang je deze led verlichting?

Op de website van De Ledstripkoning geven ze je genoeg ideeën betreft waar je je nieuwe neon led verlichting kunt ophangen of gebruiken ter decoratie. Allereerst is het natuurlijk super leuk om buiten in je tuin te gebruiken. De strips zijn waterdicht en dus kun je ze daar prima permanent laten hangen. Ze geven je tuin een moderne en feestelijke look, wat super leuk is voor een feestje of barbecue. Daarnaast is neon led verlichting ook heel geschikt in huis, en dan voornamelijk onder de rand van sommige meubels, zoals je tv-meubel of je bed. Als je de strip zodanig bevestigt dat je hem niet ziet, maar het licht wel onder het meubel uitkomt, geeft dat een heel modern en speels effect. Iedereen zal jaloers zijn op je toffe en unieke verlichting! Het is een kleine investering waar je lang plezier van zult hebben door de lange levensduur van de verlichting.