Van Bruggen heeft de afgelopen 45 jaar veel kennis en ervaringen opgedaan als financiële dienstverlener. Graag zetten wij dit in om u van dienst te zijn met het beste onafhankelijke hypotheekadvies. Wij staan voor u klaar, ongeacht uw situatie. Onze erkende adviseurs helpen u graag of u nu starter bent of doorstromer met ervaring. Iedereen wil graag besparen op zijn of haar hypotheek. Kies daarom voor professionele en erkende Van Bruggen hypotheekadviseurs. Bekijk onze website voor meer informatie of neem gelijk contact met ons op: vanbruggen.nl

Een goede hypotheekadviseur bespaart u €15.000

Onze vakkundige hypotheekadviseurs staan voor u klaar. Om de mogelijkheden te bespreken, bieden wij altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Tijdens dit gesprek bespreken wij al uw wensen en gezamenlijk bekijken we dan wat het beste vervolgtraject is om u zo snel mogelijk te ontzorgen rondom hypotheken. Wij zijn benieuwd naar uw verhaal! Kom daarom vrijblijvend kennis maken en ervaar hoe het is om onafhankelijk en betrokken advies te krijgen van professionele hypotheekadviseurs. Wij bekijken in tegenstelling tot uw bank, het complete overzicht aan geldverstrekkers, zodat de ideale partij kan worden gevonden voor jullie wensen. 

Aangezien Van Bruggen enkel erkende onafhankelijke hypotheekadviseurs in dienst heeft, scheelt dit al gauw €15.000 in 30 jaar tijd. Een heleboel geld die u had kunnen besteden aan bijvoorbeeld de inrichting van het huis of nieuwe auto. Uit onderzoek blijkt namelijk dat hypotheekklanten van een bank gemiddeld 0,67% meer rente betalen dan de voordeligste aanbieding in de gehele markt. Daarom kijken wij als losstaande partij van een bank naar de gehele markt aan geldverstrekkers, zodat u altijd een lagere rente ontvangt. Een behoorlijk resultaat wat u maandelijks terugziet op uw rekening. 

Meer dan alleen hypotheekadviseurs 

Als Van Bruggen Adviesgroep hebben wij ruim veertig jaar ervaring met hypotheken en verzekeringen. Wij adviseren u graag hierover. Heeft u andere financiële vraagstukken, dan helpen wij u graag ook daarmee verder. Er zullen namelijk momenten in het leven komen die grote financiële veranderingen met zich mee brengen. Juist op die momenten is vakkundig en helder advies van groot belang. Ons financiële advies maakt namelijk verschil! Wilt u bijvoorbeeld minder gaan werken of hebben jullie een kinderwens? Dan is het noodzakelijk om goed overwogen keuzes te maken, zodat u niet alleen nu, maar ook later profijt zult blijven houden van het financiële advies dat u bij ons heeft opgevraagd. Kom met al uw vragen of het nu gaat om uw pensioen, de alimentatie of een huisverkopen bij scheiding, naar onze adviseurs bij u in de buurt en wij helpen u graag verder. 

Voordelen hypotheekadviseur Van Bruggen:
Honderd procent onafhankelijk, helder en deskundig hypotheekadvies
Kosteloos kennismakingsgesprek
Ruim zestig vestigingen door heel Nederland 
In tegenstelling tot uw bank, vergelijken van alle beschikbare geldverstrekkers in de markt
Snel terecht voor persoonlijk advies waar de tijd wordt genomen om naar uw wensen te luisteren
Voor meer dan alleen hypotheekadvies

Benieuwd geworden naar de vestiging bij u in de buurt? Bekijk onze website voor meer informatie en neem voor vragen ten alle tijden contact met ons op: vanbruggen. Wij helpen u graag verder naar een goede en voordelige nieuwe hypotheek!