Vorig jaar ben ik een eigen bedrijf begonnen. Dit was al heel lang een wens van mij, maar ik had nog een baan en ik kon deze niet zomaar opzeggen. Vandaar dat ik op een gegeven moment ben gaan kijken hoe ik de stap kon maken naar zelfstandig ondernemerschap. Ik heb hier uiteindelijk zoveel aandacht aan geschonken, dat ik in een mum van tijd een heel goed bedrijf had opgebouwd en ik ben er dan ook trots op dat de zaken heel erg goed gaan. Omdat de zaken zo goed gingen, is mij echter een ding niet opgevallen: mijn administratie verliep niet goed. Ik mistte regelmatig facturen en ik had ook helemaal geen overzicht meer. Dat was niet handig en dus ben ik een keer gaan kijken of er misschien ook een oplossing voor mijn slordigheid te vinden was. Ik had namelijk wel in de gaten dat mijn gerommel mij ook geld kostte en dus ben ik gaan kijken naar oplossingen. Ik kreeg van meerdere mensen te horen dat ik een keer administratie software moest gaan bekijken. Ik had nog nooit van administratie software gehoord en ik wist ook niet of dit nou wel de oplossing voor mijn probleem zou zijn. Ik heb echter de raad van deze mensen opgevolgd en ik ben toen gaan kijken naar waar ik goede administratie software kon vinden. Ik kan u zeggen dat ik uiteindelijk bij de mensen van Facturatieoffice.nl terecht ben gekomen. Dit bedrijf heeft heel goede administratie software ontwikkeld en dat was precies wat ik nodig had. Ik heb met heel veel interesse gekeken wat deze administratie software allemaal kon en ik ben blij dat ik dit bedrijf heb gevonden. Het was voor mij namelijk al heel snel duidelijk dat als ik overzicht wilde genereren in mijn financiĆ«n, ik met de mensen van Facturatieoffice.nl in zee moest gaan. Zo gezegd zo gedaan en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. 

Deze administratie software is een aanrader

Sinds ik met de administratie software van Facturatieoffice.nl werk, merk ik dat ik veel beter weet hoe ik er met mijn bedrijf voor sta. Ik heb namelijk altijd helder voor ogen hoeveel geld er nog op de rekening staat, welke facturen nog niet betaald zijn en welke facturen nog de deur uit moeten. Dat is heel handig omdat je op deze manier nooit meer inkomsten mist, iets wat mij in het verleden helaas heel vaak is overkomen. Bovendien kan ik nu met het grootste gemak een factuur opstellen. Dat is ideaal en ik ben dan ook blij dat ik de mensen van Facturatieoffice.nl heb gevonden. 

Ik raad dit bedrijf van harte aan!

Mocht u ook een zelfstandig ondernemer zijn en het idee hebben dat u ook sneller door uw administratie zou kunnen, dan raad ik u dit bedrijf van harte aan. Hier kan men u namelijk helpen aan:

  • heel goede software voor een goede prijs 
  • de zekerheid dat u uw boekhouding altijd in orde heeft
  • een programma waardoor u altijd zeker bent dat er geen fouten in uw boekhouding sluipen

Kijk voor meer informatie even op Facturatieoffice.nl.