Uw huisdier is een deel van de familie. Daarom moet deze ook altijd goed verzorgd worden. Daarnaast is vachtverzorging ook een belangrijk onderdeel in het leven van bijvoorbeeld uw hond. Voor de vachtverzorging van uw hond kunt u terecht bij een trimsalon in Eindhoven. Een trimsalon in Eindhoven wast, knipt en brengt de vacht weer helemaal in model. Trimsalon Nikki is uw gespecialiseerde trimsalon in Eindhoven. Wij leggen u graag meer over de werkzaamheden van onze trimsalon in Eindhoven en hoe u met ons in contact komt om een afspraak te maken. Daarnaast zullen wij ook de voordelen van een trimsalon in Eindhoven op een rijtje zetten, zodat u alle informatie bij elkaar heeft.

Een volledige vachtbehandeling bij onze trimsalon in Eindhoven

Een regelmatig bezoek aan de trimsalon is voor iedere hond aan te raden. Trimmen is een verzamelnaam voor verschillende behandelingen en alles wat bij de verzorging van een hondenvacht komt kijken. Elke vacht vraagt om zijn eigen behandeling die het beste hem past, daarom kijkt onze trimsalon in Eindhoven altijd naar de hond als individu. Langharige honden kunnen worden geknipt, ruwharige honden moet je laten plukken, spanielvachten kan je uitdunnen en effileren, sommige honden kan je ontwollen. Zo helpt onze trimsalon in Eindhoven de hond door de ruiperiode heen en zal de hij ook minder verharen, met scheren kan je het vacht op de gewenste lengte inkorten. Bij elke volledige trimbehandeling wordt de hond standaard gewassen, droog geföhnd, geborsteld, de oren schoongemaakt en de nagels kort geknipt.  Bij onze trimsalon in Eindhoven kunt u ook terecht als u uw hond alleen wilt laten wassen met speciale shampoo. Trimmen van een hondenvacht is geen overbodige luxe en is in meeste gevallen zelfs een noodzaak. Ook in de winter is het noodzakelijk om uw hond naar onze trimsalon in Eindhoven te brengen. Een lange vacht houdt veel meer vocht vast dan een getrimde vacht en daardoor zal een hond het eerder koud krijgen, en een natte vacht is immers veel kouder dan een getrimde vacht. In de winter kan de vacht wel wat langer gelaten worden dan normaal. Bij onze trimsalon profiteert u van veel voordelen:

  • Professionele behandelingen
  • Maatwerk
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Deskundigheid en ervaring

Als u contact met ons opneemt, kunnen wij altijd de mogelijkheden voor uw hond met u bespreken. Zo weet u direct wat er voor uw hond nodig is en kunnen wij de eerste verzorging uitvoeren.

Wij laten uw hond zich op zijn gemak voelen

Trimsalon Nikki is uw specialist op het gebied van vachtverzorging voor uw hond. Wij hebben jarenlange ervaring binnen dit vakgebied, waardoor we genoeg kennis in huis hebben om ieder ras op een deskundige manier te kunnen knippen. Hierbij kijken we altijd naar de hond als individu. Daar stemmen wij de gehele verzorging op af, zodat uw hond weer goed in zijn vacht zit. Wij begrijpen dat het in het begin lastig is om uw hond af te staan aan onze trimsalon. U kunt er daarom ook voor kiezen om er bij te blijven. Echter zullen wij uw hond altijd behandelen alsof hij gewoon bij u thuis is, waardoor hij zich altijd op zijn gemak zal voelen en graag weer terugkomt om zijn vacht te laten verzorgen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op http://www.trimsalon-nikki.nl. Wij helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u  nodig heeft.