Een eames ea117 bureaustoel is uitermate ergonomischU bent ongetwijfeld wel bekend met de eames ea117 bureaustoel. Deze stoel uit 1958 is nog altijd één van de meest populaire modellen in de wereld. Een echte eames ea117 bureaustoel is onbetaalbaar dus eigenlijk alleen een optie voor de directeur. Hoewel die keuze wellicht nogal schril afsteekt tegenover uw werknemers. Kies er daarom voor om het hele kantoor te voorzien van deze stoelen: kies voor een replica bij caveldesign.com. Bij Cavel Design hebben wij oog voor detail en afwerking. Een replica eames ea117 bureaustoel is daarom nauwelijks van echt te onderscheiden. Sterker nog, de replica’s die wij voor u in de aanbieding hebben voldoen allen aan de hoogste moderne ergonomische eisen die u maar kunt hebben. Uw werknemers willen comfortabel zitten, de hele dag door. Vroeger leidde een langdurig kantoorleven tot allerlei problemen. Eerst diverse fysieke problemen zoals pijnlijke schouders en rug, een muisarm en allerlei andere gewrichtsproblemen. Vervolgens, zeker als dit niet behandeld wordt, kan het leiden tot overspannenheidsklachten, en burn-out en zelfs tot een depressie. Dan bent u pas echt verder van huis, u zult uw werknemer lang niet meer zien. Dankzij een eames ea117 bureaustoel zal men deze klachten niet langer hebben dus tel uit uw winst en overweeg de aankoop van deze prachtige stoel via onze online webshop. Op dit moment bieden we u de eames ea117 bureaustoel aan in drie verschillende kleuren, van kunstleer of linnen en wel in het grijs linnen, het wit en in het zwart. Het is overigens zeker niet de enige model van Eames dat wij in replicavorm aanbieden. Wilt u uw gehele bedrijf aankleden met deze prachtige modellen waaronder ook loungestoelen, krukken voor in de kantine en lobbystoelen? U zult beslist bij ons slagen!

Wie wil er nou niet een eames ea117 bureaustoel?

De witte en zwarte eames ea117 bureaustoel bieden we u aldus van kunstleer aan, de grijze is gemaakt van linnen. Beide modellen zitten verrukkelijk dus u gaat er beslist geen spijt van krijgen. Bent u benieuwd of u korting kunt krijgen op een grote bulkbestelling? Neem in dat geval persoonlijk contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen of te mailen. We kunnen u immers ook aan allerlei andere kantoormeubilair helpen waaronder:

  • Bureaus van diverse topmerken, uiteraard in replicavorm,
  • Archiefkasten en opberglades,
  • Maar ook bankstellen, barkrukken en kasten.

Niet alleen vanuit zakelijk oogpunt is de eames ea117 bureaustoel een winnaar. Werkt u erg veel thuis, studeert u nog of bent u bijvoorbeeld schrijver? Kortom, hebt u een studiekamer/computerkamer? Dan komt een eames ea117 bureaustoel vanzelfsprekend als geroepen. Ook in huis wilt u immers lekker kunnen zitten terwijl u werkt. Het is belangrijk dat zowel uw onder- als bovenrug goed wordt ondersteund en dat geldt ook voor uw armen. Armen worden vaak vergeten en dat kan leiden tot allerlei leed in de ellebogen en polsen. Het is aldus de hoogste tijd om aan de ergonomie in uw eigen huis en op het werk te denken. Kies voor comfortabele meubelen van unie design.

Voor al uw kantoormeubilair bent u bij ons aan het juiste adres

U kunt de eames ea117 bureaustoel van uw keuze in principe direct online bestellen. Geef aan hoeveel u er wilt en of u direct wil betalen dan wel op factuur. Bedrijven kunnen binnen 30 dagen na levering betalen. Consumenten dienen direct te voldoen aan de betaling en wel door het over te maken via iDEAL of een andere digitale betaalmethode. Blijf op de hoogte van de laatste nieuws door u te abonneren op de nieuwsbrief en ontvang 5 procent korting bij uw eerstvolgende bestelling.