Scooters zijn populaire voertuigen die veel worden gebruikt. Een scooter is ideaal voor jongeren, omdat zij geen autorijbewijs nodig hebben om met de scooter naar school te kunnen. Ook volwassenen kunnen baat hebben bij een scooter. Bijvoorbeeld voor afstanden die niet gemakkelijk te doen zijn met de fiets, maar net te kort voor de auto. En natuurlijk werken er veel bedrijven met scooters, denk bijvoorbeeld aan de welbekende pizzabezorgdienst! Een scooter is dus een ideaal voertuig voor jong en oud.

Wel is het belangrijk dat je scooter in goede conditie blijft. Je kunt de scooter laten onderhouden. Veel mensen sleutelen zelf aan hun scooter, omdat het vaak relatief gemakkelijk is om een scooter zelf te repareren. Hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste onderdelen nodig. Wil je graag onderdelen voor je scooter kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij m2trading Dit is een groothandel in scooteronderdelen. Omdat het een groothandel is en zij zich in onderdelen en assecoires voor verschillende voertuigen specialiseren, hebben ze een ruim assortiment. Grote kans dat je hier dus precies vindt wat je zoek!

Scooteronderdelen kopen

m2trading is een bedrijf met jarenlange ervaring in het verkopen van nieuwe en gebruikte scooters en het importeren en verhandelen van scooteronderdelen. Het bedrijf is in 2001 opgericht en is uitgegroeid tot dé scootergroothandel van Limburg, die levert aan winkels en websites door heel Europa. Sinds 2012 levert deze groothandel ook direct aan particulieren. Door je producten direct van de groothandel te halen, kun je natuurlijk flink besparen op de kosten. Bovendien weet je dat ze bij deze groothandel een zeer ruim assortiment hebben, waar van bijna alle merken iets te koop is. Je kunt hier dus specifieke scooteronderdelen kopen voor veel verschillende merken en modellen scooters. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals:

 • Aprilia
 • Honda
 • Peugeot
 • Tomos
 • Vespa
 • Yamaha
 • En nog veel meer!

Doordat de website van deze groothandel zeer secuur is opgebouwd, kun je gemakkelijk de scooteronderdelen vinden die specifiek bij jouw merk en model scooter passen. Met een paar muisklikken vindt je zo de juiste onderdelen. Zo wordt het je zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Scooteronderdelen bij m2trading

Er zijn zoveel verschillende assecoires en onderdelen voor scooters. Niet bij elke website zijn al deze onderdelen te vinden. m2trading heeft een uitgebreid assortiment met onderdelen, denk bijvoorbeeld aan

 • Onderdelen frame
 • Onderdelen elektra
 • Onderdelen motor
 • Assecoires

Dus ben je op zoek naar motorelektronica, banden, moeren of kettingen? Bougiedoppen of schakelaars? Of wil je juist een nieuw windscherm, of goede nieuwe handvatten? Bijna alles kun je bij deze groothandel halen. Zelfs de beste scooterkleding is hier te koop. Zoals goede handschoenen en een beschermend regenpak. Ideaal voor als je door weer en wind op de scooter moet. Bestellen gaat precies zoals je van een goede webshop gewend bent. De winkel heeft een thuiswinkel waarborg. Achteraf betalen is hier mogelijk. Ook is er een goede retourregeling. Voor de verzending van de scooteronderdelen geldt dat je een afhaalpunt en bezorgmoment zelf kunt uitkiezen. Dat is nog eens gemak! Wil je de producten liever afhalen bij m2trading zelf? Deze winkel heeft ook een fysieke afhaalbalie, namelijk de scootershop Sittard. Zeker handig als je in Limburg woont!Wacht dus niet langer en bezoek de website voor al je scooteronderdelen.

Lees meer…