Wij hebben een winkel die leren producten exporteert naar allerlei Europese landen en wij merken dat de zaken de afgelopen jaren heel goed zijn gegaan. Dat is heel prettig om te merken omdat wij op deze manier heel veel meer omzet konden genereren. Wij hebben steeds meer klanten binnen weten te halen en wij zijn blij dat wij zo succesvol zijn. Wij konden namelijk op deze manier ook weer kijken hoe wij onze diensten nog beter konden maken. Wij wilden daarom graag een probleem aanpakken dat wij vaak tegenkwamen wanneer wij producten naar Oost-Europa vervoerden. Wij merkten namelijk vaak dat onze goederen niet altijd droog aankwamen op de plaats van bestemming. Wij wilden daarom een container voorzien van droogmiddelen zodat deze middelen het vocht uit de lucht zouden kunnen halen. Wij hebben toen gezien waar wij voor een container droogmiddelen konden kopen. Dat was niet een heel eenvoudige opgave omdat wij voor een container veel droogmiddelen nodig hebben. Wij wilden echter de kosten graag laag houden omdat wij niet veel kosten aan de klant wilden doorberekenen. Wij hebben daarom gezien of wij ergens voordelig voor een container droogmiddelen konden kopen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van droogzakjes.nl konden gaan omdat je hier voor een container droogmiddelen konden kopen. Wij hebben het aanbod van deze site even grondig doorgenomen en wij zagen dat je hier voor een container goede droogmiddelen kunt kopen. Dat was prettig om te merken want wij hadden er veel nodig en wij hadden ze bovendien ook snel nodig. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om hier een bestelling te plaatsen. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer met een van de mensen van dit bedrijf konden gaan overleggen over onze container en de droogmiddelen die wij daar het beste in konden deponeren om te zorgen dat onze producten goed op de plaats van hun bestemming zouden aankomen. Wij hebben toen een heel vriendelijke medewerker gesproken en deze heeft ons heel goed voorgelicht over de producten die zij verkopen. Dat was prettig om te horen omdat wij op deze manier voor onze container goede droogmiddelen konden kopen. 

Wij kochten een container vol droogmiddelen 

Wij hebben uiteindelijk heel goede zaken kunnen doen met dit bedrijf. Wij hebben namelijk een container vol droogmiddelen bij deze mensen besteld. Je kunt hier namelijk voor je container droogmiddelen in bulk bestellen en dat was heel handig. Dat was namelijk veel voordeliger en aangezien wij veel gebruik zouden maken van deze middelen, was het voor ons aantrekkelijk om hier een bestelling te plaatsen. Wij zijn daarom ook blij dat wij deze site gevonden hebben. 

Wij gaan hier vaker bestellen 

Wij zijn zeer tevreden over de service van dit bedrijf alsook over de producten van dit bedrijf, dus wij kunnen zeggen dat:

  • Wij hier heel goede zaken hebben gedaan 
  • Wij hier heel goede droogmiddelen hebben kunnen kopen 
  • Wij zeer te spreken zijn over de goede service van dit bedrijf 

Wilt u het aanbod ook een keer bekijken? Surf dan even naar droogzakjes.nl