Vorige maand heeft mijn baas mij de opdracht gegeven om ook dit jaar de kerstpakketten voor ons bedrijf te verzorgen. Vorig jaar heb ik dat namelijk ook gedaan en hij vond dat ik toen heel mooie kerstpakketten gevonden had, dus wilde hij mij dit jaar graag weer dezelfde opdracht geven. Hij vond het belangrijk dat hij zijn personeel originele kerstpakketten kon geven omdat hij het niet fijn vond om veel geld uit te geven aan kerstpakketten om deze vervolgens bij het vuilnis te zien eindigen omdat er niets in de kerstpakketten zat wat de mensen aanspreekt. Ik heb vorig jaar zelf een pakket samengesteld, maar ik had hier heel erg veel werk van en die uren kreeg ik niet uitbetaald. Ik snap dat mijn baas tevreden was over de kerstpakketten die ik had gemaakt, maar dit jaar wilde ik het anders aanpakken. Ik had de lat erg hoog gelegd door mijn actie van vorig jaar en dus moest ik op zoek naar een bedrijf dat mij goed kon helpen met originele kerstpakketten. Ik ben daarom even gaan kijken naar de mogelijkheden die ik allemaal kon vinden om goede kerstpakketten te vinden. Het viel mij al snel op dat wanneer je even gaat googelen op kerstpakketten, je allerlei sites vindt waar ze de meest standaard kerstpakketten aanbieden. Dat was dus precies waar ik niet naar op zoek was want ik had de opdracht gekregen om er weer iets bijzonders van te maken. Het was voor mij dan ook niet eenvoudig om een bedrijf te vinden dat mij goed kon helpen. Bovendien was het ook nog eens zo dat heel veel bedrijven in deze tijd van het jaar nog geen kerstpakketten aanbieden. Dat zorgde ervoor dat het voor mij niet eenvoudig was om goede zaken te kunnen doen. Gelukkig laat ik mij niet snel uit het veld slaan en ik ben uiteindelijk gaan kijken op de site van kerstpakketonline.nl. Deze site staat volkomen in het teken van kerstpakketten en dat was alles wat ik nodig had. Ik heb het aanbod even goed doorgenomen en hoe langer ik op deze site keek, hoe enthousiaster ik werd van al hun mogelijkheden. Het was mij al heel snel duidelijk dat ik hier graag een bestelling wilde doen. 

Deze kerstpakketten zijn zeer origineel 

Een van de dingen die mij meteen opvielen, was dat je via deze site heel originele kerstpakketten kunt vinden. Dat is ideaal want dat was ook precies waar ik naar op zoek was. Ik heb daarom even een offerte aangevraagd want ik wilde graag in grote getale bestellen. Ik kreeg toen een heel mooie prijs voorgelegd en ik wist meteen dat ik mijn partner in crime had gevonden. 

Laat de kerst maar komen

Inmiddels heb ik alles geregeld en als het goed is, hebben wij met kerst heel mooie geschenken voor ons personeel. Kortom:

  • Ik heb hier mooie pakketten kunnen bestellen 
  • Ik heb hier een heel goede deal kunnen sluiten 
  • Ik ben zeer tevreden over de geleverde service van dit bedrijf 

Mocht u de site nog niet bekeken hebben, surf dan ook even naar kerstpakketonline.nl.