De kozijnen die wij thuis hadden, begonnen erg slecht te worden en wij wilden ze graag vervangen. Wij hadden nog oude houten kozijnen in ons huis en daar zaten verschillende slechte plekken in. De oude kozijnen en het enkel glas isoleerden niet goed en wij wilden graag een energiezuinige oplossing. Na ons ingelezen te hebben, besloten wij om kunststof kozijnen te kopen. Wij zochten een bedrijf waar wij de kozijnen voordelig konden kopen en die ze kon plaatsen, dit hebben wij uiteindelijk door benitech laten doen. Toen mijn vrouw en ik dit huis ongeveer vijftien jaar geleden kochten, zaten de houten kozijnen er al in. De kozijnen zagen er toen nog goed uit en in die vijftien jaar hebben wij de kozijnen een aantal keer geschilderd en proberen bij te houden. Kozijnen van hout hebben nu eenmaal een beperkte houdbaarheidsdatum en gaan ongeveer twintig jaar mee. Het was voor ons dan ook geen verrassing dat het hout steeds slechter werd en er hier en daar rotte plekken inzaten. De kozijnen hadden slechts enkel glas en isoleerden daarom ook niet goed. Wij wilden de kozijnen graag laten vervangen, maar wisten niet of wij het beste voor houten, of kunststof kozijnen konden kiezen. Online was er veel te lezen over de verschillende tussen de kozijnen. Wij wilden vooral een voordelige oplossing en besparen op onze energiekosten. Het leek ons het beste om kunststof kozijnen te kopen, want die hebben veel voordelen. Het sprak ons aan dat deze kozijnen minder onderhoud nodig hebben, want schilderen is niet nodig. De kozijnen zijn vaak goedkoper dan houten kozijnen, isoleren vaak beter en beschermen goed tegen inbraak. Wij hadden de keuze gemaakt om kozijnen van kunststof te kopen, wij moesten alleen nog een bedrijf vinden, waar wij de kozijnen konden kopen en die ze kon plaatsen. 

Kunststof kozijnen van benitech

Online zochten wij naar bedrijven waar wij voordelige goede kunststof kozijnen konden kopen. Wij vonden al snel de website van benitech en lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf. Er waren veel dingen die ons aanspraken en wij besloten om voor dit bedrijf te kiezen. De kozijnen waren voordelig, wij konden elke maand een klein bedrag afbetalen, wij zouden twintig jaar garantie krijgen, gratis HR++ glas en horren en zij konden de kozijnen snel plaatsen. Er kwam een adviseur bij ons langs om naar de kozijnen te kijken en hij zei dat hun kunststof kozijnen goed zouden passen. Wij konden een afspraak maken voor het plaatsen voor een paar weken later.

Blij met de nieuwe kozijnen

Vorige week zijn de kunststof kozijnen geplaatst en wij zijn er erg blij mee. De kozijnen zien er mooi uit en isoleren goed. Wij merken een groot verschil met de vorige kozijnen. Het plaatsen van de kozijnen was een grote klus, maar verliep snel. Wij betalen nu een klein bedrag per maand, maar besparen ondertussen op onze energierekening. Wij waren erg blij met benitech en raden dit bedrijf aan.

  • Wij lazen veel goede beoordelingen over dit bedrijf
  • Wij konden bij hun de kunststof kozijnen voordelig kopen
  • Wij kregen twintig jaar garantie en gratis HR++ glas en horren
  • De kozijnen konden snel geplaatst worden
  • Wij betalen elke maand een klein bedrag af