Wilt u nu eindelijk ook eens een groenblijvende haag in plaats van een haag die steeds dor en bruin wordt? Het is natuurlijk ontzettend lelijk om een vieze dorre haag in uw tuin te hebben staan, terwijl daar ook een mooie frisse groenblijvende haag had kunnen staan. Ik herken het probleem volkomen en heb er ook jaren mee lopen knoeien. Nu heb ik er genoeg van en ben ik op onderzoek uit gegaan. Ik was benieuwd waar ik een groenblijvende haag kon vinden, die sterk genoeg is om altijd groen te blijven en daardoor altijd een fris karakter kan geven aan mijn mooie tuin. Uiteindelijk heb ik een mooie groenblijvende haag gevonden via coniferen-bestellen.nl. Deze site is van harte aan te bevelen want ze hebben er voor ieder genoeg keuze en mooie hagen die ook echt groen blijven! Eindelijk! 

Waarom een groenblijvende haag bestellen bij deze partij? 

Coniferen moeten natuurlijk een mooie groene kleur hebben en dan ook het hele jaar lang zo blijven. Niets is vervelender om een paar maanden te genieten van uw mooie groene haag en dan weer te constateren dat de groene kleur afneemt of de haag zelfs bruin wordt. Vreselijk gezicht. Daarom kunt u het beste kijken bij kwekerij Top & Top, waar ze heel veel verschillende groenblijvende hagen hebben die u het hele jaar door mooi in uw tuin kunt zien staan. Hoe plant je het beste een groenblijvende haag en waar moet je op letten? Dat vroeg ik me af en daarop heb ik gelukkig inmiddels wat antwoorden kunnen vinden: 

  • Let op de weersomstandigheden
  • Een ruime en rechte geul waar de haag in komt te staan
  • Vul de haag aan met aarde
  • geef de haag voldoende water

Wanneer u een groenblijvende haag heeft gepland is het essentieel dat u deze goed plant maar ook goed verzorgd in de eerste weken en maanden. Die zijn het meest belangrijk en u zult hier even moeten investeren in uw haag maar dan heeft u ook een groenblijvende haag voor jaren en hoeft u er niet meer veel naar om te kijken! Ik heb een mooie haag besteld bij Top&Top en die heb ik met liefde gepland tussen mei en september. Het is dan namelijk niet te koud, want een haag planten met vorst is een slecht idee. Ook moet het niet te warm zijn, dus ik heb het maar in juni gedaan. Toen was het een graadje of twintig, dus super weer voor de groenblijvende haag om een beetje te wennen. Ook heb ik er veel aandacht aan besteed hoe ik de haag zou planten. De geul moet ruim zijn zodat de haag de mogelijkheid heeft zich goed in de aarde te vestigen. De aarde die aangevuld werd was vruchtbare aarde met voldoende voedingsstoffen voor de conifeer. Daarna heb ik de haag twee tot drie keer per dag water gegeven: erg belangrijk in de zomerperiode en in deze eerste periode van deze nieuwe haag! 

Hoe staat deze haag er nu bij? 

Het is echt prachtig geworden! De groenblijvende haag doet wat hij beloofd, het wordt absoluut niet bruin of dor, het is nog altijd een prachtige haag die een mooi fris karakter geeft aan mijn tuin. Echt een aanrader om te zoeken naar een groenblijvende haag voor uw tuin en deze te bestellen bij https://www.coniferen-bestellen.nl/groenblijvende-haag/. U kunt altijd contact opnemen met deze mensen en ze adviseren u ook graag!