Bent u verhuisd en wilt u de badkamer aanpakken? Dan hoort de badkamerverlichting er vanzelfsprekend ook bij. Misschien wilt u uw huidige badkamer saneren dan wel renoveren. Wat dacht u ervan om uw badkamerverlichting duurzamer te maken? Mocht u dat graag willen doen dan is led verlichting een slimme keuze. Deze lampjes kunt u bijvoorbeeld als badkamerverlichting bestellen op premetled.nl. Wij van Pret Met Led kennen de duurzaamheid van led verlichting. U verbruikt namelijk veel minder stroom voor dezelfde lichtbundel. Daarnaast zijn het kleine robuuste lampjes die tegen een stootje kunnen en lang meegaan. Klinkt u dat als muziek in de oren? Of denkt u dat ze te veel opvallen in uw badkamer? In dat laatste geval kunt u de inbouwspotjes kopen en inbouwen boven uw wastafel, bad of zelfs douchecabine. Onze badkamerverlichting is multifunctioneel en veelzijdig. Daarnaast zijn de dimmers voor led verlichting allang niet meer zo duur als 5 à 10 jaar geleden. Deze technologie heeft niet stilgezeten en het is zeker de moeite waard om de badkamerverlichting in de badkamer te kunnen dimmen. Dat is romantisch en tegelijkertijd energiebesparend. Led verlichting biedt vele mogelijkheden. Het is puur afhankelijk van het type lampjes dat u erin doet. Fel wit licht of koel witgelig licht, alles kan in principe Ook qua armatuur hebt u nog heel wat keuzes. Niet alleen qua vorm zoals rond of vierkant maar ook qua grootte en kleur. Pas het aan uw huidige badkamerdesign aan en uw badkamerverlichting zal beslist niet opvallen.

In een enkele online bestelling haalt u alle badkamerverlichting in huis

Qua badkamerverlichting hebt u bij ons de keuze uit lampen die geschikt zijn tot of juist voor een bepaalde zone. We hebben het onderverdeeld in vier zones, te weten zone 0 tot en met zone 3. Dit komt overeen met de gestandaardiseerde IP-klassen:

  • Zone 0 is de ruimte boven het bad of douchebak,
  • Zone 1 direct boven de douchebak of bad tot 2,25 meter hoog, of boven de watergrens,
  • Zone 2 met een straal van 60 cm vanaf een waterbron, vaak een douchekop, of een plafond hoger dan 2,25 meter,
  • En zone 3 is op meer van 60 cm afstand van bad, wastafel of douche.

Stem de keuze van uw badkamerverlichting hier op af zodat er niets met de verlichting kan gebeuren. Hebt u een keuze kunnen maken? Dan kunt u natuurlijk direct een bestelling plaatsen. Voeg de producten toe aan uw digitale winkelmandje en kijk nog even of u de juiste kleur en hoeveelheid hebt aangegeven. Ook bieden we diverse accessoires en aanbiedingen aan. Wellicht is het leuk om daar tijdens het winkelen nog even te kijken. Dan kunt u inloggen op uw bestaande account, een account aanmaken of afrekenen als gast. Dat doet u door uw adres- en contactgegevens in te vullen en door vervolgens te betalen via bijvoorbeeld iDEAL, een credit card of een andere online betaalmethode.

Ook voor andere kamers in uw huis volstaat onze verlichting

Na de bestelling van uw badkamerverlichting krijgt u een bevestiging inclusief uw factuur. We houden u persoonlijk op de hoogte van de status van uw bestelling. Het komt vrijwel nooit voor dat we niet direct kunnen leveren. Als er toch wat tijd overheen gaat dan zult u dat snel van ons horen. Reken er maar op dat we zonder tegenbericht uw pakketjes dezelfde werkdag naar u toesturen. Mocht u ten slotte nog enkele vragen hebben dan staat onze klantenservice u graag te woord. Bel, mail of spreek hen via de chatfunctie op de website gerust even aan.