Ons bedrijf is onlangs opgeschrikt door een legionella-uitbraak. Wij hebben vele jaren geleden een bedrijf in de arm genomen dat voor ons een legionella beheersplan had gemaakt, maar kennelijk was dit dus geen goed legionella beheersplan. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om meteen van dit bedrijf af te komen omdat wij er natuurlijk geen enkel vertrouwen meer in hadden dat zij ons in de toekomst zouden beschermen tegen dergelijke problemen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij dit bedrijf aan de kant konden zetten en zo kwamen wij ook meteen op het idee om een nieuw bedrijf te gaan zoeken dat ons kon helpen aan een goed legionella beheersplan. Wanneer je namelijk zonder legionella beheersplan gaat werken, dan is de kans groot dat je niet het succes behaalt wat je graag zou willen. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar ik een goed bedrijf kon vinden dat ons kon helpen om deze bacterie geen ruimte te geven binnen ons bedrijf. Wij zijn even op het internet gaan kijken om te zien waar wij een legionella beheersplan konden vinden en wij kwamen toen al heel snel terecht bij de mensen van biolab.nl. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik deze site nog niet kende, maar dat het op mij meteen een goede indruk maakte. De mensen die deze site hebben gemaakt, hebben namelijk heel veel informatie over een legionella beheersplan gemaakt en dat was precies wat wij nodig hadden. Wij zagen al heel snel dat de mensen die voor dit bedrijf werken, veel beter waren dan de mensen die wij altijd de zorg over de uitvoering van ons legionella beheersplan hadden gegeven. Wij hebben daarom ook meteen besloten om even contact op te nemen met de mensen van dit bedrijf omdat wij graag wilden horen wat zij allemaal voor ons konden doen. Wij vonden het namelijk belangrijk om nu een bedrijf in de arm te nemen dat ons heel goed aan een legionella beheersplan te helpen en dat ook zorg kon dragen voor de juiste uitvoering ervan. Wij kregen te horen dat de mensen van biolab.nl ons heel goed van dienst konden zijn. 

Dit legionella beheersplan hadden wij nodig 

Toen wij contact opgenomen hadden met de mensen van biolab.nl, hebben wij te horen gekregen dat wij al heel snel een afspraak met hen konden inplannen. Gezien de ernst van de situatie was er meteen hulp nodig en wij waren dan ook blij dat de mensen van biolab.nl ons zo snel konden helpen met ons legionella beheersplan. Wij zijn heel tevreden over de service van dit bedrijf en wij hopen daarom op een lange samenwerking. 

Wij zijn heel erg tevreden 

Wij zijn blij dat wij de mensen van biolab hebben ingeschakeld omdat wij deze mensen echt nodig hadden. Zij hebben een goed plan voor ons gemaakt en dragen ook zorg voor de uitvoering ervan. Kortom:

  • Kijk even op biolab.nl
  • Lees hier wat dit bedrijf allemaal voor u kan doen 
  • Maak vandaag nog een afspraak wanneer u graag met dit bedrijf wilt werken 

Wij kunnen u biolab.nl van harte aanbevelen.