Ongeveer negen maanden geleden ben ik met een nieuwe baan begonnen. Ik was destijds op zoek naar een nieuwe functie, omdat er weinig groeimogelijkheden waren bij het bedrijf waar ik werkte. Helaas beviel mijn nieuwe baan mij niet, ik had vooral veel problemen met mijn nieuwe manager. Ik vond het erg snel om weer van baan te wisselen, maar wilde toch zoeken naar vacatures in Limburg. Wellicht vond ik een leuke openstaande vacature bij een ander bedrijf. Op de website van timing vond ik diverse leuke functies in de buurt en ben al uitgenodigd voor een aantal gesprekken. Ik heb bijna vijf jaar bij een bedrijf gewerkt in Sittard en heb daar over het algemeen een goede tijd gehad. Ik vond het een leuke bedrijf en kon goed opschieten met mijn collega’s. Helaas waren er bijna geen mogelijkheden om door te groeien en dat vond ik erg vervelend. Ik had meerdere keren aangegeven dat ik meer verantwoordelijkheid wilde en graag teamleider wilde worden, maar dit bleek niet mogelijk. Het leek mij uiteindelijk het beste om bij een ander bedrijf te gaan werken. Bij een ander bedrijf vond ik een functie als teamleider en dit leek mij een goede kans. Ik was erg blij met de nieuwe functie, maar kon niet goed opschieten met mijn nieuwe manager. Hij gaf mij weinig vrijheid en wilde alles zelf bepalen. Na een half jaar was ik aan het twijfelen of ik niet opnieuw naar vacatures in Limburg moest zoeken, maar het leek mij beter om het uit te spreken met mijn manager. Ik vond het te snel om na zes maanden al weer iets anders te zoeken, maar helaas had het gesprek weinig effect. Toen ik weer een slechte dag had met mijn manager, besloot ik om alsnog naar vacatures in Limburg te zoeken.

Veel vacatures in Limburg gevonden op timing.nl

Online zocht ik naar websites waar ik vacatures in Limburg kon vinden en vond al snel een aantal vacaturesites. Van al deze websites, was timing.nl het beste voor mij. Op deze website kon ik gemakkelijk zoeken naar openingen in de regio en zelfs een zoekafstand kiezen. Ik vond hier veel vacatures en diverse interessante opties voor mij. Twee vacatures in Limburg pasten het beste bij mij en leken mij erg leuke banen. Ik besloot om op beide vacatures te reageren en hoopte dat ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Een medewerker van timing vond mij een geschikte kandidaat en stuurde mijn cv door.

Mijn eerste solicitatiegesprekken

Bij beide vacatures in Limburg werd ik uitgenodigd voor een gesprek bij het bedrijf en ik heb de eerste gesprekken afgerond. Een bedrijf heeft mij al laten weten, dat zij mij nog een keer willen zien. Ik wacht nog op een reactie van het andere bedrijf, maar heb goede hoop. Beide bedrijven kwamen erg goed op mij over en ik hoop dat ik snel een nieuwe baan heb. Ik raad timing aan voor het zoeken naar vacatures in Limburg.

  • Ze hebben veel openstaande vacatures
  • Op de website kan je gemakkelijk zoeken op afstand en in de regio
  • Ik had eerste een gesprek met timing en werd daarna doorgestuurd
  • De eerste gesprekken bij de bedrijven heb ik al afgerond