Een close IN boiler is een handig apparaat dat vele voordelen biedt voor het huishouden. Of het nu een groot of klein huishouden is, de close IN boiler is een elektrisch apparaat dat dankzij de geringe omvang eenvoudig is weg te werken in bijvoorbeeld uw keukenkastjes. Door het handzame formaat van deze boiler kunt op plekken waar u anders geen warm water ter beschikking heeft toch warm water creëren. We leggen uit wat de voordelen zijn van een close IN boiler en waar u deze kunt aanschaffen.

Waarom een close IN boiler zo handig is

Op verschillende plekken in huis kan het mogelijk zin dat er geen toevoer is van warm water. Of misschien heeft u niet voldoende warm water uit de hoofdboiler in uw huis en heeft u versterking nodig voor andere plakken. De close IN boiler biedt deze versterking, omdat de boiler eenvoudig in te bouwen is in kleine kastjes en daarmee voor veel locaties geschikt is. Deze elektrische boiler van het merk Tesy wordt verkocht via Boiler Garant. Op www.boilergarant.nl heeft u de keuze voor een elektrische close IN boiler van:

  • 6 liter
  • 10 liter
  • 15 liter

Deze boiler is van zeer hoge kwaliteit en kan als één van de betrouwbaarste boilers in de markt gezien worden. Een voordeel van deze boiler is dat het een energiezuinige boiler is. Het water wordt elektrisch verwarmt en door de compacte vorm is de inhoud snel verwarmd. De boilers zijn daarnaast zeer onderhoudsvrij en dat maakt dat deze boilers voor veel verschillende toepassingen geschikt zijn. Een close IN boiler biedt vele mogelijkheden. Denkt u bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een boiler als deze aan te brengen op een hoger gelegen verdieping. Doordat het water van een reguliere boiler omhoog gepompt moet worden is de druk van het water gering en verliest het water aan warmte, als de mogelijkheid al bestaat om warm water naar boven te krijgen. Vooral voor huizen die nog niet zijn voorzien van een centrale verwarming en enkel de koudwaterleiding naar boven is aangelegd is de close IN boiler een uitkomst. Maar dat is nog niet alles. Warm water kan zeer handig zijn voor bijvoorbeeld een schuur, een tuinhuisje of gastenverblijf, voor op de moestuin, In de caravan, in een bijkeuken of wellicht heeft u een bed and breakfast en wilt u uw gasten voorzien van een eigen voorraad aan warm water. Dit zijn slechts enkele voorbeelden die denkbaar zijn voor de toepassing van een close IN boiler en niet alleen zijn deze boilers zeer handzaam en zuinig in gebruik, ze zijn ook nog eens voordelig in aanschaf. De boilers die verkocht worden op de website van Boiler Garant zijn zeer scherp geprijsd. Daarbij heeft u drie jaar garantie op uw boiler en bent u ervan verzekerd dat u uw geld terug krijgt wanneer u toch niet tevreden bent over de close IN boiler.

Boiler Garant biedt meer

Boiler Garant is een specialist op het gebied van boilers. Alle artikelen worden vervaardigd in de grootste boilerfabriek van Europa en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De boilers zijn op de website www.boilergarant.nl voorzien van alle benodigde informatie voor het maken van de juiste keuze voor uw boiler. Daarnaast kunt u de boiler heir ook bestellen, waarbij u de boiler vaak nog dezelfde dag toegestuurd krijgt. De close IN boiler kan door uzelf eenvoudig geïnstalleerd worden, maar indien het nodig is, kan de boiler ook voor u geïnstalleerd worden. Neemt u gerust contact op voor meer informatie, om vragen te stellen of voor advies. Boiler Garant staat gegarandeerd voor u klaar.